dinsdag 28 december 2010

Overdenkingen aan het eind van het jaar

Inmiddels is het alweer bijna 2011. Tijd om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. Als het gaat om de verbouwing dan zijn we eigenlijk nog niet eens begonnen. Toch kun je niet zeggen dat we stil gezeten hebben. Er was het plaatsen en het opknappen van de Joenit. De procedures rondom vergunningen heeft ons ook aardig bezig gehouden en last but not least de offerte rondes van de aannemers en daar zijn we nog niet eens definitief uit.

Voor ons begon dit jaar in vele opzichte mooi, de zwangerschap van Sterre en haar geboorte en het feit dat ze elke dag het stralende middelpunt van ons leven is. In maart zijn we getrouwd omdat we onze liefde wilde uiten aan de rest van de wereld op de meest romantische dag die we ooit samen hadden meegemaakt. Emiel als prins op het witte paard en ik als een klein prinsesje dartelend door het leven met opgeheven blik van adoratie naar mijn fantastisch man. :)

Toen kochten we ook nog het huis en gingen we in september wonen op dit mooie plekje. Niet alles gaat natuurlijk over rozen. Inmiddels zijn er ook dingen gebeurd die je weer doen beseffen waar het allemaal echt omgaat. Namelijk om blij te zijn met alles wat je hebt en wie je om je heen hebt. Geluk zit niet in een groot huis, een mooi stuk grond maar in het feit dat je mensen om je heen hebt van wie je houdt en met wie je dit kunt delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten