zondag 8 augustus 2010

Werkzaamheden aan de woonunit (2)


Afgelopen week is er weer veel gebeurd. Al lijkt dat niet zo, ik vind altijd dat alles te langzaam gaat. Mischien ligt het er ook aan dat ik er nu minder bij betrokken ben omdat ik natuurlijk bij Sterre ben. Gerrit, kwam helpen en Jos was ook weer van de partij. De kozijnen in de woonkamer van de unit zijn vervangen. De nieuwe vloer in de badkamer is gelegd en de aansluitingen liggen in de grond en hoeven alleen nog maar aangesloten te worden. De kozijnen in de woonkamer bleken toch wel erg rot... zie foto, geen redden meer aan. Maar gelukkig zitten er nu dus nieuwe kozijnen in.



Volgende week staat op de planning dat de platen aan de buitenkant van de unit vervangen worden. Dit gaat echt een hele verbetering worden. Ook in de grote slaapkamer komt nog een nieuw kozijn en dan zijn we al een heel eind op weg. Dan kunnen de werkzaamheden aan de binnenkant beginnen.
Op zondag kregen we allebei een beetje stress!! Halen we 1 september wel??? Nadat we de stress lekker op elkaar hadden afgereageerd, hebben we een prioriteiten lijst en planning gemaakt. Toen zag de wereld er weer beter uit. Dit soort momenten zullen we absoluut vaker krijgen. Het heeft ook wel functie, want blijkbaar ben je dan beide even het overzicht kwijt en ga je na zo'n ontlading weer zorgen dat je grip krijgt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten